Good Gout BIO Švestka (120 g)
Kód: 27463Související produkty
Detailní popis produktu
EAN: 3770002327463
Prospívá malým gurmánům a šetří planetu
Vyrobeno
ve Francii
ve Francii
99,9 %
bio švestky
A koncentrát šťávy z bio aceroly. Nic víc.
Bez lepku.
Nutriční hodnoty
Výživové údaje na 100 g:
Energie
290/68
kJ/kcal
290/68
kJ/kcal
Tuky1 0 g
Sacharidy2 14 g
Vláknina 1,5 g
Bílkoviny 0,7 g
Sůl3 0 g
Sodík 0 g
1 Z toho nasycené mastné kyseliny 0 g. 2 Z toho cukry 14 g. 3 Obsah soli je dán přirozeně se vyskytujícím sodíkem v surovinách (0 g).
100% BIO
Transparentní složení
Praktické balení
Bez lepku
Bez laktózy
Vhodné pro vegany
Dobře protřepejte a otočte víčko.
Podávejte přímo z kapsičky.
Nebo na lžičce.
Dobrou chuť!
Růst s chutí
Receptury jsou vytvořeny ve spolupráci s michelinským šéfkuchařem Christophem Hayem a odborníky na výživu.
Přidali jsme jen to, co je potřeba
Žádné konzervační látky, žádné GMO, žádná barviva...Všechny recepty jsou vyrobeny z ingrediencí, které najdete ve svých skříních, jako byste si je připravili sami! Až na to, že jsme to udělali za vás.
Učíme děti
zdravě jíst
Krátký seznam ingrediencí zaručí čitelnost chutí, což pomáhá vytvořit správné stravovací návyky.
Suroviny z BIO zemědělství
Všechny ingredience jsou organického původu, pro blaho našich dětí. A naší planety.
Good Gout je hrdým členem B‑CORP
B-Corp je celosvětová komunita stejně smýšlejících společností hledajících rovnováhu mezi výrobou a ziskem. Good Gout splňuje přísné sociálně-environmentální normy a bere v úvahu dopady svého jednání na všechny zúčastněné strany: zaměstnance, obchodní partnery, zákazníky, společnost a životní prostředí.
Na to mám chuť!Distributor: Health Academy s.r.o., Zbraslavská 22/49, 159 00, Praha 23.
Potravina pro zvláštní výživu. Alergeny jsou označeny VELKÝM PÍSMEM.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ovocné dětské příkrmy |
---|---|
Věk dítěte: | od ukončeného 4. měsíce |
Vlastnosti: | BIO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář